Gürgenli Topluca İlkokulu


Vizyon: Okulumuz; Beden ve Ruh Sağlığı Yerinde, Kendisine ve Başkalarına Saygılı, Okumaya karşı istekli, Kendisinin Ve Bulunduğu Çevrenin Temizliğine, Düzenine Özen ve Önem Veren Bireyler Yetiştirmeyi Amaçlamaktadır. Gelecek nesillerin en önemli gereksinimi olan sorgulayıcı bir anlayışla başlayan, kendini içinde yaşadığı toplumun değerleriyle özümsemiş, geleceğini çağdaş anlayışın temel ilkeleri üzerine oturtmuş nesiller yetiştiren ve bu anlayışını öğrenme ve gelişmenin her alanında gösteren bir ilkeler bütünü ile eğitim –öğretimde çağdaş kurumlar ve de medeniyetler seviyesine ulaşmaktır.

Misyon: Demokrasiyi benimsemiş, çağdaş, insan haklarına saygı duyan, yeniliklere açık olan, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, toplum içindeki sorumluluğunu bilen, çağın gerekliliklerini yerine getirmeye çalışan, kendisi ve çevresiyle barışık, faydalı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:50 14:35
Isınma: Sobalı
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: .........
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04884612495

Belgegeçer - (488) 461 3543

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gurgenlitoplucailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gürgenli Köyü Topluca Mezrası Sason/Batman

Öğretmen :-
Öğrenci :14
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :350
Öğretim Şekli :Normal Öğretim -

Yerleşim Yeri - Gürgenli Köyü Topluca Mezrasında yer almaktadır.

Adres - Gürgenli Köyü Topluca Mezrası Sason/Batman

Ulaşım Köy yolu İlçe Merkezine 12 km gibi yakın mesafede gözükse de, engebeli arazi şartlarından dolayı süre olarak 20 dk-30 dk arası sürebilmektedir. Yolun büyük bir bölümü rampa şeklindedir. Okulumuzun lojmanı mevcut olup kalınmaya müsaittir. Yinede il veya ilçede oturup gidiş geliş yapmak isteyen öğretmenlerimiz Öğretmen servisi tutarak ulaşım sağlamaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Batman İl merkezine 75 km. Sason İlçe merkezine 12 km uzaklıktadır.